ponedeljek, 31. januar 2011

Obujanje spominov na 1. poletje

Po osvežitvi v morju. Ahhh.. kako je bilo lepo toplo in sončno.
SONČEK .. kje siiiiiiii?

nedelja, 30. januar 2011

Vikend pasjega parka

Moram vam hitro vse povedat.

Včeraj sem bil z družino na sprehodu po okolici. Najprej sem se podil po bližnji njivi in se lovil z Aleksandro. Hotela je mojo igračo, jaz pa sem ji bežal.

Potem smo se sprehodili do pasjega parka, kjer sem užival v družbi deklet. Ja.. nobenega fanta. Šest punc in moja malenkost.

Žal je bilo slabo vreme in niso bile dobre razmere za slikanje, tako da so nekatere slike meglene. Smo bili čisto preveč hitri za Alexov fotoaparat in za njegove reflekse. Stara se že ;)!

Danes pa sva z Majo na Golovcu našla trobentico, ki se ji ni dalo čakati na pomlad.

Po kosilu pa sva šla z Alexom na sprehod in spet v pasji park, kjer sem spet sameval sam med dekleti. Ko pa se je pojavil prvi samec, pa sem se razjezil. Ni ravno meni podobno, vendar... to so bile MOJE punce... Alex ni bil zadovoljen z mojim obnašanjem, ker sem bil potem hud še na punce, ki so hotele spoznati drugega fanta, tako da me je ponovno pripel na povodec in sva šla naprej. Igral sem se več kot uro in pol.

četrtek, 27. januar 2011

Januar 2011

Tokrat se vam oglašam s serijo slikic iz stanovanja.
Ko Aleks pride domov je zunaj že tema in me noče nič slikati po temi. Ne vem kaj razmišlja. Saj bi me lahko med vikendi kaj poslikal. Ga moram malo opozorit ;).

Takole uživam v Aleksandrini sobici. Na njenem starem stolu mi je prav prijetno. Lahko zadremam in imam dober razgled. Če sem lump, lahko pa še kakšno igračo ukradem iz njene police :P.


In še moj prvi prestol. Kar na pultu. Ja! Samo še moj je in ga nikomur ne dam. Ko posije sonček se mu nastavim in malce zadremam.
Kot vidite rad glodam korenčke in še vedno uničim kakšno stvar. Le za trenutek niso pozorni in že uničim kakšno stvar ;).


Pri nas so naredili nov "pasji park". Slikica je iz časa, ko je bil park še v izdelavi. Prav rad se podim po njem, saj sem končno lahko sproščen brez povodca. Prijateljčki ste vabljeni, da se mi kdaj pridružite, da se skupaj malce zapodimo po travi.
Park ima dva vhoda, dve klopci za naše dvonožne prijatelje, dva pasja WCja in dva koša za navadne smeti.

Aja.. nahaja se pri končni postaji devetke v Štepanjskem naselju.