sobota, 27. februar 2010

Srečanje z Luno

Danes sva se Luno ponovno srečala. Tokrat smo se dobili v parku Tivoli, kjer sva se podila po snegu. Ko sva se naveličala igre, smo se odpravili na Rožnik, kjer smo v gostilni Rožnik srečali še enega Bigla, vendar njegovih lastnikov nismo povprašali po njegovem imenu.

Ko smo se vračali nazaj v park, smo srečali še enega Bigla. Ime mu je Alex in je star 9 mesecev. Toliko bom jaz star čez en teden. Z Alexom sva si zelo podobna.

Ko smo prišli domov, sem takoj zaspal. Sprehod me je tako utrudil, da sem spal skoraj 4 ure.


Hahahahaha


Kako dober vic.... ;)

ponedeljek, 8. februar 2010

7. - 8. 2. 2010 - Medulin

Čez vikend smo se ponovno odpravili v Medulin, kjer smo imeli toplih 9°C in močno burjo. Ampak. Končno sem spet videl travo.
Prišli smo v soboto zvečer. Seveda sem takoj napadel največjo igračo, ki sem jo našel. Prav dober nasprotnik je bil tale beli kuža na sliki. Po naporni igri sem pa zaspal pri Aleksandri. Ko je šla Aleksandra spat, sem pa zasedel vrečo.

Tule me pa lahko vidite, kako uživam na plaži. Namočit sem si šel trebušček, preveril sem ali so čolni dobro privezani na pomolček, Maji sem hotel odnesti v Ljubljano gobo, da bo lahko brisala tablo v šoli, pa se ni strinjala, ogledoval sem si okolico in Alexu zasedel ležalnik za sončenje. Jah.. kdor prej pride, prej melje ;).


Pa še nekaj. Danes sem star 8 mesecev :P.

Paradižnik

Je zelo dobra igrača, pravtako pa je dober za pojesti, ko se naveličam igranja.